Voorwaarden

1. Huurprijs/Reserveren.

De huurprijs is 260 euro per week. Per periode betaalt u voor gas, licht ,water en schoonmaakkosten 45 euro.

U kunt telefonisch, schriftelijk of per e-mail reserveren. Deze wijzen zijn voor de opdrachtgever bindend.

Voorwaarde is wel, dat de vakantiewoning nog vrij is en de huurder persoonlijk kennis maakt met de verhuurder op een nader te bepalen datum.

 

 1. 2.Reserveringsopdracht, huurkosten en betaling.


Iedere reserveringsopdracht wordt door de verhuurder bevestigd d.m.v. een huurcontact ( 1 voor de huurder en 1 voor de verhuurder). De huurder voldoet vervolgens binnen 7 dagen 30% van de huursom. Het restant van de huursom dient, verhoogd met 150 euro borg en de kosten voor water, elektra en schoonmaken uiterlijk 4 weken voor de aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reservering binnen deze 4 weken voldoet u het te betalen bedrag in één keer. Betaalde borg wordt in zijn geheel terug betaald indien huurder geen schade heeft veroorzaakt.


2.1. Bovendien geldt dat bij reservering op korte termijn d.w.z. twee weken of korter voor aanvang van de huurperiode, u de betaling telefonisch per bank dient te verrichten.

2.2. Bij niet tijdige betaling is de verhuurder gerechtigd de gereserveerde vakantiewoning te annuleren. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald.

 1. 3.Annulering door de huurder.


Annuleren kan tot 14 dagen nadat u de reservering geplaatst heeft per email of anderszins.

Annuleert u na meer dan 14 dagen na boeking, dan brengen wij 100% in rekening. We adviseren u een annulerings verzekering af te sluiten om bij calamiteiten een vergoeding te kunnen claimen.

 

 1. 4.Annulering door verhuurder.


Indien enige omstandigheid de verhuurder dwingt tot annulering van de gehuurde vakantiewoning, zal de verhuurder u de reeds betaalde huursom terugbetalen, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook.

 

 1. 5.Het voortijdig verlaten van het vakantiehuis.


Het voortijdig verlaten van het vakantiehuis, of het zelfstandig betrekken van een ander vakantiehuis zonder voorgaand overleg en wederzijdse overeenstemming, ontslaat de verhuurder van iedere verplichting tot schadeloosstelling.

 

 1. 6.Aansprakelijkheid van de huurder.


Tijdens het verblijf in de vakantiewoning is de huurder en zijn medehuurders volledig aansprakelijk voor de gehuurde vakantiewoning, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren.

 

6.1. De verhuurder is gerechtigd de huurder altijd en alsnog aansprakelijk te stellen, indien de veroorzaakte schade niet, of niet naar behoren is verrekend, c.q. te betalen kosten niet( geheel)door de huurder zijn voldaan. Alle hieraan verbonden kosten komen geheel voor rekening van de bij de reservering genoemde huurder.

 1. 7.Aantal personen.


Het is niet toegestaan het maximum aantal personen ( zes) te overschrijden.

 

 1. 8.Huisdieren.


Een huisdier is geen bezwaar.

 

 1. 9.Dekbedovertrekken en keuken(handdoeken)


De huurder zorgt zelf voor dekbedovertrekken hoeslakens en keuken(handdoeken)

 

 1. 10.Kosten water, gas en elektriciteit, schoonmaken


Voor een basishoeveelheid water, gas en elektriciteit per dag.( elektra meestal 8 kw /uur p/dag) en het schoonmaken van het huis wordt 45 euro in rekening gebracht.

 

 1. 11.Sleutels.


De sleutels van de vakantiewoning krijgt u bij onze kennismaking. Deze sleutels dienen direct na uw vakantie teruggestuurd te worden naar onderstaand adres. De borg zal hierna overgemaakt worden op uw rekening. 

 1. 12.Toeristenbelasting.


Deze belasting is in de huurprijs inbegrepen.

 

Welkom | Het huis | De omgeving | Voorwaarden | Foto’s | Video | ContactWelkom.htmlhuis.htmlomgeving.htmlFotos/Fotos.htmlvideo.htmlcontact.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6